EN ANDEN SLAGS ØLKLUB
INSPIRENDE OG UNIKKE ØLOPLEVELSER FRA HÅNDBRYGGERE, BRYGGET AF PROFESSIONELLE OG LEVERET LIGE TIL DIN DØR – HVAD MERE KAN MAN BEDE OM?

BREWIFY er en ølklub med lidt af et tvist. I stedet for bare at sende dig en samling øl fra et bundt bryggerier, leverer vi engangsbrygget kvalitetsøl, der er udviklet af vores egne håndplukkede hjemmebryggere, også kaldet håndbryggere. Vi udvælger håndbryggere blandt de bedste i Danmark for kun at give dig de allerbedste øl. Når vi har fundet vores bryggere, tager vi deres prisvindende ølopskrifter til et professionelt bryggeri, brygger øllet og leverer det direkte til dig. For os handler det om mere end bare at drikke øl – det handler om at forbinde en mindeværdig oplevelse med de bedste ting i livet: enestående håndværksøl, inspirerende håndbryggere samt familie og venner.


ET SANDT ØLEVENTYR
BREWIFY HJÆLPER HÅNDBRYGGERE MED AT TAGE DERES ØLBRYGNING TIL DET NÆSTE NIVEAU

Rundt omkring hjemme i køkkener og garager bliver der brygget øl. Der bliver brygget en masse god øl. Du kender måske allerede en håndbrygger. De er overalt i landet. Måske er du selv en af dem. De findes i alle afskygninger, men alle som én er pionerer i deres egen ret udi et sandt øleventyr. Håndbrygning er udbredt i Danmark. Og lad os se det i øjnene, nogle håndbryggerøl er mindre gode. Vi er nogle som uheldigvis har måtte sluge noget værre sprøjt i venskabets navn. Men andre er enestående, virkelig sublime øl som ægger fantasien og pirrer sanserne. Når du støder på det perfekte, unikke håndbryg, ville du ikke ønske, du kunne dele det med alle? Det kan du nu takket være BREWIFY.

BREWIFY er en ølklub med base i København, som gør det muligt for håndbryggere at dele deres øl på nationalt plan. Vi hjælper småbryggere, som ofte står overfor kæmpe udfordringer, når de forsøger at komme ind på den kraftigt regulerede og konkurrencepræget ølscene. Det er faktisk et vidnesbyrd om de mennesker, der har gjort det. De har overvundet store forhindringer på deres vej. Det kan tage mere end et år og koste mere end 1 mio. kr. bare at åbne dørene og begynde at sælge øl. Der må da være en bedre og nemmere måde at gøre det på, tænkte vi. Og derfor skabte vi BREWIFY.

Nu kan håndbryggere, lovligt og uden økonomisk risiko, dele deres øl vidt og bredt gennem BREWIFY – og få feedback på dem fra det danske ølfolk.


SÅDAN FUNGERER DET
HÅNDBRYGGER

Det hele starter med håndbryggerne, der perfektionerer deres ølopskrifter i køkkener og garager og deler dem med familie og venner. De deltager i konkurrencer og vinder og har en drøm om at få deres bryg ud til det tørstige ølfolk.

BREWIFY

Vores job er at finde disse amatørbryggere og hjælpe dem med at tage deres ølbrygning til det næste niveau. Vi forbinder dem med et topklasse mikrobryggeri til at brygge deres prisvindende ølopskrifter. Og så sender vi øllene vidt og bredt til vores medlemmer.

MEDLEM

Som medlem kommer du til at prøve vores fire bedste nye ølkreationer hvert kvartal, og du kan genbestille dine favoritter indtil batchen er væk.


HOLDET BAG BREWIFY

BREWIFY brænder for god øl og godt ølhåndværk. Vores mission er at skabe opmærksomhed om håndbrygning, at fremme kendskabet til håndbrygget øl, og at støtte håndbryggere til en dag at fylde verden med flere kvalitetsbryggerier. Er du nysgerrig efter at vide mere, må du endelig skrive til os på kontakt@brewify.dk.