VELKOMMEN HOS BREWIFY!

Vi er en ølklub, som giver adgang til øl af absolut højeste kvalitet. Vores øl er udviklet af Danmarks allerbedste håndbryggere, som har vundet priser for dem ved øl-mesterskaber. Hver og en af dem er engangsbryg, der er brygget i små mængder af kvalitetsråvarer. Hvis du kan lide øl, så er BREWIFY helt sikkert noget for dig.


MEDLEMSKAB

Du kan p.t. vælge mellem to medlemskaber af BREWIFY:

  1. “Smagsprøve til to” giver dig to af hver slags øl, som vi udgiver. Det vil sige 8 øl til 470 kr. inkl. moms, pant og fragt per kvartal.
  2. “Hold en middag” giver dig tre af hver slags øl, som vi udgiver. Det vil sige 12 øl til 650 kr. inkl. moms, pant og fragt per kvartal.

Har du et større behov end ovenstående medlemskaber (ex; hvis du er et firma), så kontakt os på kontakt@brewify.dk og hør om vores firmamedlemskaber.

Når du vælger et medlemskab, får du automatisk en brewify.dk konto med eget login og password. Ved indmeldelse på vores hjemmeside skal du taste en aktuel, gyldig og anerkendt betalingsmåde. Fra din konto kan du administrere dit medlemskab af BREWIFY og til enhver tid opdatere dine kontaktdetaljer og betalingsmåde.

  • Du kan til enhver tid op- eller nedgradere dit medlemskab.
  • Du kan når som helst afmelde dit medlemskab. Opsigelsesperioden er 14 dage før fornyelsesdato.
  • Du kan også altid opdatere e-mailadressen og leveringsadressen, som er tilknyttet din medlemsaftale.
  • Og du kan ændre dine oplysninger om betalingskort.

Dit medlemskab af BREWIFY fortsætter fra kvartal til kvartal, indtil det opsiges. Medmindre du afmelder medlemskabet før den kvartalsvise fornyelsesdato, giver du os tilladelse til at trække betaling for det følgende kvartals medlemskab via den oplyste betalingsmåde.

Dit medlemskab af BREWIFY er personligt og giver dig rabat ved yderligere køb af vores øl. På grund af forsendelsesomkostninger har vi besluttet at sætte en minimumsgrænse for ordre på 12 flasker.

INDGÅELSE AF AFTALE

En bindende aftale, herunder abonnementsbaseret medlemsaftale, mellem køber og BREWIFY er først indgået, når brewify.dk har accepteret købet. Dette sker med en ordrebekræftelse, som på e-mail sendes fra BREWIFY til den e-mailadresse, der blev oplyst ved købet. Vi forbeholder ret til at placere medlemsansøgere på vores venteliste. Hvis en venteliste er trådt i kraft, kan du ikke overdrage dit medlemskab til en anden person.

ÆNDRINGER I AFTALE

Fra tid til anden kan BREWIFY ændre disse vilkår og betingelser, herunder forhøje medlemsgebyrerne. Vi giver dig besked per e-mail mindst en måned før, de nye medlemsbetingelser gælder for dig.


FAKTURERING

Vi fakturerer dig for medlemsgebyret hver tredje måned via din betalingsmåde, når ordren er leveret. Betalingen sker automatisk.

Hvis en betaling ikke kan afregnes, på grund af udløb af dit kreditkort, utilstrækkelige midler, manglende dækning, spærring af kort eller andet, og du ikke redigerer din betalingsmåde eller afmelder din konto, kan vi suspendere dit medlemskab af BREWIFY, indtil vi har en gyldig betalingsmåde og indtil eventuelle restancer er betalt. Du giver os tilladelse til at fortsætte med at fakturere betalingsmåden ved eventuelle opdateringer.

Vi kan fra tid til anden ændre vores abonnementer og priser på dem. Prisændringer eller abonnementsændringer vil dog tidligst gælde for det løbende kvartal + en måned, efter du har fået besked via e-mail.


GYLDIGHED

Hvis nogen bestemmelse eller bestemmelser i disse medlemsbetingelser findes ugyldige, ulovlige eller uigennemførlige, skal de øvrige bestemmelser fortsat have fuld gyldighed.


ELEKTRONISK KOMMUNIKATION

Vi sender dig information om din konto (fx betalingsgodkendelser, fakturaer, ændret adgangskode eller betalingsmåde, bekræftelsesbeskeder, meddelelser) udelukkende i elektronisk form, fx via e-mails til den e-mailadresse, du oplyste ved tilmelding.


DINE PERSONLIGE OPLYSNIGER

For at du kan blive medlem af BREWIFY, skal du lade dig registrere med følgende oplysninger:

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-mailadresse

Vi foretager registreringen af din personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig og administrere og håndtere dit medlemskab.

Oplysninger om medlemmer registreres hos BREWIFY og opbevares så længe, du er medlem og op til et år efter, for at kunne håndtere evt. indsigelser, reklamationer m.v., hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til BREWIFY hverken videregives eller sælges til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos BREWIFY har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret for dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til BREWIFY, der er dataansvarlig via e-mail: kontakt@brewify.dk

Du er i øvrigt altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis der er noget i forbindelse med dit medlemskab, du ikke er tilfreds med. Skriv til os på kontakt@brewify.dk