BRYGGERFORENINGEN KAPSLEN

GULDVINDER VED DM I HÅNDBRYG 2016

Vi er en Bryggerforeningen Kapslen, som består af ca. 100 medarbejdere hos NIRAS, der brygger øl i vores fritid. Vores bryggerforening har eksisteret siden 2007, hvor den blev grundlagt af vores tidligere formand, Jesper Hansen, som var drivkraften gennem mange år. Han var blandt andet med til at starte vores årlige og meget populære firma Oktoberfest i Allerød, hvortil vi hvert år brygger ca. 300 l øl til de lidt over 200 deltagere. Kapslens nye Formand er Ole Viggo Andersen, og vores to amatør brygmestre er Jesper Høier Olsen og Erik Madsen, som står for opskrifter og brygningen.

Da vi er så mange medlemmer, har vi mulighed for at afprøve at brygge mange forskellige typer øl og nørde med brygteknikker. Vi prøver altid at lave nye øl eller afprøve nye teknikker på gamle opskrifter, så vi kan udvikle os som ølbryggere og videregive vores viden til medlemmer.

Vi har deltaget ved DM i håndbryg de sidste 2 år. Sidste år vandt vi bronze med en Classic. Og så i år vandt vi guld med vores Bock opskrift efter lang tids arbejde på brygteknikken. Vi har også i år deltaget ved de første europæiske ølbrygnings mesterskaber, som blev afholdt i Rom – desværre uden placering men med en meget flot bedømmelse.

GULDVINDER HOLDET

KARSTEN FICK, CARSTEN VERNER DAHL, JESPER HØIER OLSEN OG ERIK MADSEN